20 augusti 2010

Liseberg

I lätt fördruckna tillstånd uppstår ofta i stunden väldigt goda idéer. Jag tror att bakom många betydande upptäckt för mänskligheten står en rejäl bläcka. I onsdags fick Mia den briljanta idén att vi borde åka till Liseberg och efter lite övertalning lät det hela som en riktigt bra idé. Till skillnad mot så många andra planer som dragits upp på fyllan stannade inte den här planen vid tomt prat.

Klipptider ställdes in och fotbollsträningar missades (Honken motiverade detta för tränaren med att Mårtensson hamnat i fyllecell i Göteborg och att han var tvungen att hämta honom där, en anledning god som någon). Rejäla bakfyllor bekämpades och kl 11 på torsdagen gick två fullpackade bilar från campus. Framförallt undertecknad som nominerades till näst fullast på sivans dagen innan och bakfullast på Liseberg senare under dagen visade upp tapper stridsmoral.

Jag har inte varit på Liseberg på uppskattningsvis 10 år, då under Gothia-cup veckan, vilket innebär att stället är överfullt och kötiden kan sträcka sig upp mot två timmar på vissa attraktioner. Igår var det försumbar kötid och vi hann med att åka alla sakerna som man bör åka när man är på Liseberg och några till. Sällskapet förvandlades snabbt till adrenalinjunkies som småjoggade mellan attraktionerna i jakten på kickar. Även om vi som satsade hårt på kvällen innan ibland hade vissa svårigheter att hänga med i tempot.

Sammanfattningsvis så var det en mycket trevlig och innehållsrik dag. Det är riktigt schysst att ha så här spontana vänner som genomför såna här saker. tack alla som var där.

Inga kommentarer: