10 januari 2009

Dieter som aldrig slog igenom...

Kolhydrater och proteiner i all ära, men detta inlägg kommer att tillägnas de olika kosthållningar som aldrig riktigt fick fotfäste i folkhemmet.

Mucofagidieten -Utövaren av denne diet livnär sig under en längre tidsperiod enbart på snorkråkor, vilket både är effektivt och billigt. Eftersom snorkråkorna är tämligen näringsfattiga är det omöjligt att äta mer kalorier än vad kroppen förbränner, vilket du kommer att märka genom att kilona rasar i takt med dina ökade hungerkänslor. Kostersättningen finns praktiskt tillgänglig inne i näsan och detta är en av få dieter som uppmuntrar dig till att småäta. Mucofagi är dock ett beteende som inte helt uppskattas av omgivningen och kråkans konsistens är för många avskräckande. I samband med grävandet i snoken efter föda kan det dessutom uppstå mindre sår i den samme.

Béarniassåsdieten -Vid varje födointag ska utövaren dricka ett stort glas rumstempererad béarniassås. Detta ska leda till så stora obehagskänslor att utövaren helt enkelt undviker att äta. Det har dock visat sig att människor som helt slutar äta har en ganska dålig överlevnadsstatistik, sett ur ett längre tidsperspektiv.

Vegetarianism -Har du någonsin sett en fet vegetarian? Försvann tyvärr i stor omfattning i samband med att gröna vågens idealister klippte sig och skaffade ett jobb. Utvecklingen stannade dock inte där och idag finns det vegetariska matprodukter som ser ut som, luktar som och smakar som kött. Kött på låtsas med andra ord. Dock är konsistensen på dessa produkter likvärdig den hos mucofagi. Dieten fungerar bäst i kombination med en politisk övertygelse.

Träna-och-äta-lagom-metoden -upplevs som obekväm, besvärlig och ger långsamma resultat.

2 kommentarer:

Rebecka sa...

"Dieten fungerar bäst i kombination med en politisk övertygelse." XD

Anonym sa...

Du glömde powerträning!
Man ger sig ut och springer bort ett halvt kg fett..efter träningen går du hem och äter 1 st stor pizza med extra ost, 1 st 300 g chipspåse och dricker 2 l cola till det...summa summarum= du har tränat upp dig minst 400 g