27 oktober 2009

dags att sätta upp lappar på spisfläkten igen?

Det är inte bra att sätta på fel spisplatta när man ska laga mat. Är man så disträ är det inte heller klockrent att ta en snabbdusch medan det förmodade vattnet kokar upp. Det är inte heller utifrån dessa förutsättningar optimalt att använda spishällen som extra diskförvaring pga av att man inte förmår sig att röja i det ordinarie diskstället.

Summan av ovanstående faktorer resulterade i att min kökskniv fick sig en ordentlig bränna. Handtagets kärna i plast smälte ner på spisplattan och spred en angenäm doft över hela lägenheten. Skönhetsfläckarna är så illa att den från och med idag kommer att föra en undanskymd tillvaro i kökslådan, lite som ringaren i Notre Dam. Synd på en bra kniv.

Det är inte första gången jag har otur med matlagningen. Hur disträ behöver man vara innan man beviljas en personlig assistent som kan hjälpa till med matlagning och spisplattor? Är det äldreomsorgen man ska vända sig till?

lägger upp en bild på den stackars kniven imorgon. Jag hade visst glömt ladda kameran.

Edit: utlovad knivbild, här i jämförelse med en "frisk" kniv

2 kommentarer:

Rebecka sa...

Ibland är du och din bror vääldigt lika. *harkel*

Honken sa...

Jag är inte förvånad, men va fan shit happends... Rösta blått, med argumentet att hemhjälp skapar extra arbetstillfällen och att det i sin tur troligtvis skulle rädda ditt liv en vacker dag ;)